Test av tomatsuppe

Glutenfri tomatsuppe

Minst sukker.

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Denne får flest poeng for minst sukker, minst mettet fett og lite salt. Til gjengjeld lite kostfiber og protein, noe som trekker ned. Svært energifattig, her bør det tilsettes mer mat hvis den skal mette.

Porsjoner pr. enhet: 4

Innhold pr. 100 g ferdig suppe:

Energi, kcal: 24

Protein: 0,6 g

Karbohydrater: 5 g

– hvorav sukkerarter: 2,2 g

Fett/hvorav mettet: 0,1 g/0 g

Kostfiber: 0,4 g

Salt: 0,7 g

Andel tomat: 33 %

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen