Test av tomatsuppe

Tomatsuppe med mozarella

Mest protein!

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Får toppscore for mest protein av alle suppene i testen. Havner middels ut med tanke på sukker og kostfiber, men trekkes en god del poeng fordi den har høyest innhold av mettet fett og mye salt. Den får også minuspoeng for palmeolje.

Porsjoner pr. enhet: 2

Innhold per 100 g ferdig suppe:

Energi, kcal: 60

Protein: 2 g

Karbohydrater: 6 g

– hvorav sukkerarter: 4,5 g

Fett/hvorav mettet: 2,5 g/1,5 g

Kostfiber: 0,7 g

Salt: 0,9 g

Andel tomat: 32 %

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen