Test av tomatsuppe

Tomatsuppe med basilikum

Godt med protein, men mest mettet fett.

TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
TEST AV TOMATSUPPE: Vi har testet 12 ulike tomatsupper. FOTO: Bjørn Inge Karlsen
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Får gode poeng for proteinmengden, kostfiber og lite salt. Positivt at den inneholder 48 prosent tomat. Trekkes derimot vesentlig for mest mettet fett, og ekstra trekk siden fettet kommer fra palmeolje.

Porsjoner pr. enhet: 2

Innhold per 100 g ferdig suppe:

Energi, kcal: 55

Protein: 1,5 g

Karbohydrater: 7 g

– hvorav sukkerarter: 5 g

Fett/hvorav mettet: 2,5 g/1,5 g

Kostfiber: 1 g

Salt: 0,7 g

Andel tomat: 48 %

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning