Test av skinkepålegg

Kokt Skinke.

Ganske lite kalorier, men veldig mange tilsetningsstoffer.

TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun.
TESTET: DinKost.no har testet 30 forskjellige skinkepålegg av svin, kylling eller kalkun. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Kokt Skinke.

Merket med Nøkkelhullet, men ingen klar "avsender" (altså - ikke Gilde eller Rema). Man må finlese for å finne produsenten/merket. Med ni tilsetningsstoffer blir denne skinken kun slått av Remas egen skinke, med ti stoffer. Bra score på mengde kalorier, men litt lite protein.

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 426

Energi, kcal: 102

Protein, g: 16,1

Karbohydrater, g: 0,3

Fett, g: 4,0

Antall tilsetningsstoffer: 9,0

Inneholder E 250, E 249 eller E 251 (nitritt): ja

Andel kjøtt (%): 80,00

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: svinekjøtt, vann, salt

Vekt, g: 250

Produsent: Sørlandskjøtt AS

Pris, kr: 19,65

Denne saken ble første gang publisert 18/10 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også