Test av salami

Matmestern Kryddersalami

Denne salamipølsen er helt midt på treet.

SALAMITEST: Ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har vurdert og sammenlignet næringsinnholdet i 36 typer salami på oppdrag for DinKost.no.
SALAMITEST: Ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har vurdert og sammenlignet næringsinnholdet i 36 typer salami på oppdrag for DinKost.no. Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Matmestern Kryddersalami

Vurdering: I denne salamipølsen finner vi ingen overraskelser i verken positiv eller negativ retning. Tredje ingrediens er bestrålt krydder - det er for å forsikre seg om at ikke krydderet inneholder sykdomsfremkallende bakterier.

Innhold per 100 g

Energi, kJ/kcal: 1652/399

Protein, g: 20

Karbohydrater, g: 1

Fett, g: 35

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: kjøtt av storfe og svin, salt, bestrålt krydder

Saltinnhold, %: ikke oppgitt

Gram kjøtt pr. 100 g vare: 116

Tilsetningsstoff: konserveringsmiddel E250, antioksidant E300

Vekt, g: 150

Produsent: ICA Norge AS

Pris pr. pakke, kr: 32,90

Denne saken ble første gang publisert 15/03 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også