Test av salami

Bjerke Salami med parmesan

Uten merking, ingen vurdering.

SALAMITEST: Ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har vurdert og sammenlignet næringsinnholdet i 36 typer salami på oppdrag for DinKost.no.
SALAMITEST: Ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har vurdert og sammenlignet næringsinnholdet i 36 typer salami på oppdrag for DinKost.no. Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Bjerke Salami med parmesan

Fra emballasjen: Merket med "Lokale spesialiteter".

Vurdering: Denne pølsen er ikke merket med næringsdeklarasjon, noe som gjør det umulig å vurdere produktet. Denne informasjonen finnes muligens på nettet, men det hjelper lite når man står og skal velge salamipølse i butikken. Pluss for bra andel kjøttråstoff.

Innhold per 100 g

Energi, kJ/kcal: ikke oppgitt

Protein, g: ikke oppgitt

Karbohydrater, g: ikke oppgitt

Fett, g: ikke oppgitt

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: kjøtt av storfe og svin, spekk, salt

Saltinnhold, %: ikke oppgitt

Gram kjøtt pr. 100 g vare: 124

Tilsetningsstoff: fargestoff E120, E170, antioksidant E300, E301, konserveringsmiddel E250, E251

Vekt, g: 100

Produsent: Bjerke AS

Pris pr. pakke, kr: 34,90

Denne saken ble første gang publisert 15/03 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også