Test av salami

Revilla Tapas Salami Ahumado

Seks tilsetningsstoffer og null informasjon om næring.

SALAMITEST: Ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har vurdert og sammenlignet næringsinnholdet i 36 typer salami på oppdrag for DinKost.no.
SALAMITEST: Ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky har vurdert og sammenlignet næringsinnholdet i 36 typer salami på oppdrag for DinKost.no. Foto: Foto: Bjørn Inge Karlsen, HM Foto
Sist oppdatert

Revilla Tapas Salami Ahumado

Vurdering: Denne pølsen er ikke merket med næringsdeklarasjon, noe som gjør det umulig å vurdere produktet. Denne informasjonen finnes muligens på nettet, men det hjepler lite når man står og skal velge salamipølse i butikken. Ingredienslisten er på svensk. Inneholder soyaprotein og melkeprotein.

Innhold per 100 g

Energi, kJ/kcal: ikke oppgitt

Protein, g: ikke oppgitt

Karbohydrater, g: ikke oppgitt

Fett, g: ikke oppgitt

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: svinekjøtt, salt, laktose (på svensk - engelsk ingrediensliste sier svinekjøtt, spekk og tunge).

Saltinnhold, %: ikke oppgitt

Gram kjøtt pr. 100 g vare: ikke oppgitt

Tilsetningsstoff: antioksidant E301, fargestoff E120, E160a, konserveringsmiddel E252, E250, overflatebehandlingsmiddel E202

Vekt, g: 80

Produsent: Campofrio Alimentacion S.A

Pris pr. pakke, kr: 29,90

Denne saken ble første gang publisert 15/03 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også