Test av riskrem og yoghurt

Piano Riskrem Bringebærsaus

Det beste kjøpet i denne testen - lite kalorier og lite tilsatt sukker.

BEGERLUNSJ: DinKost.no har testet næringsinnhold og smak for riskrem, rislunsj og yoghurt.
BEGERLUNSJ: DinKost.no har testet næringsinnhold og smak for riskrem, rislunsj og yoghurt. Foto: Petter Berg HM Foto
Sist oppdatert

Riskrem med bringebærsaus. Denne desserten inneholder lite kalorier og en av testens laveste innhold av tilsatt sukker, noe som betyr maks karakter. Innholdet av proteiner, fett og karbohydrater er middels. De tre hovedingrediensene er noe vi kjenner igjen fra kjøkkenskapet.

Smaksvurdering ved Arnie Stalheim:

Riskremen: Litt løs konsistens og i søteste laget.

Sausen: Kjedelig og syntetisk.

Smakskarakter: 2 av 6

Innhold per 100 g:

Kalorier, kJ/kcal: 606/145

Protein, g: 2,5

Karbohydrater, g: 18

Fett, g: 7

Tre viktigste ingredienser: helmelk, kremfløte, ris

Total mengde tilsatt sukker, %: 8

Tilsetningsstoffer: emulgator, stabilisator, aroma, surhetsregulerende middel, konserveringsmiddel

Antall porsjoner i forpakningen: 1

Vekt, g: 108

Kcal per porsjon: 157

Denne saken ble første gang publisert 02/12 2010, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også