Test av riskrem og yoghurt

Piano Rislunsj Blåbær

Det er det høye kaloriinnholdet som trekker denne desserten ned litt under middels.

BEGERLUNSJ: DinKost.no har testet næringsinnhold og smak for riskrem, rislunsj og yoghurt.
BEGERLUNSJ: DinKost.no har testet næringsinnhold og smak for riskrem, rislunsj og yoghurt. Foto: Petter Berg HM Foto
Sist oppdatert

Rispudding med syltetøy. Denne desserten er også en midt-på-treet-sak, men får litt lavere karakter enn sin makker med jordbærsmak på grunn av et i ovekant høyt innhold av kalorier. Mengden tilsatt sukker er ok.

Innhold per 100 g:

Kalorier, kJ/kcal: 646/154

Protein, g: 2,9

Karbohydrater, g: 21

Fett, g: 6,4

Tre viktigste ingredienser: helmelk, kremfløte, ris

Total mengde tilsatt sukker, %: 9

Tilsetningsstoffer: emulgator, stabilisator, aroma, surhetsregulerende middel, konserveringsmiddel

Antall porsjoner i forpakningen: 1

Vekt, g: 150

Kcal per porsjon: 231

Denne saken ble første gang publisert 02/12 2010, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også