Test av påskegodt

Nidar Påskemarsipan Marsipanegg

Høy andel mandler betyr også høy andel protein, noe som trekker opp.

TEST: DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 25 gule og lilla poser med påskesnadder.
TEST: DinKost.no har sjekket næringsinnholdet i 25 gule og lilla poser med påskesnadder. Foto: Bjørn Inge Karlsen HM Foto
Sist oppdatert

Nidar Påskemarsipan Marsipanegg

Marsipanegg dekket med melkesjokolade. Over en tredel av produktet er mandler, og det er jo bra, selv om det betyr en del fett. Men mandelfett er jo sunnere enn mye annet fett.

Innhold per 100 g

Energi, kJ: 1920

Energi, kcal: 460

Protein, g: 8

Karbohydrater, g: 58

Fett, g: 22

Tre viktigste ingredienser i fallende rekkefølge: sukker, mandler 37 %, tørrmelk

Antall tilsetningsstoffer: 3

Vekt, g: 61

Pris, kr: 19,50

Kr/100 g: 31,97

Denne saken ble første gang publisert 18/04 2011, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også