Test av nudler

Mr. Lee kyllingsmak beger

Litt mer salt enn i varianten med kjøttsmak trekker ned.

TEST: Ernæringsfysiolog Lise von Krogh har sjekket næringsinnholdet i 24 forskjellige porsjonsnudler på oppdrag for DinKost.no.
TEST: Ernæringsfysiolog Lise von Krogh har sjekket næringsinnholdet i 24 forskjellige porsjonsnudler på oppdrag for DinKost.no. Foto: Foto: Petter Berg, HM Foto
Sist oppdatert

Mr. Lee kyllingsmak

Det lille som skiller denne fra Mr. Lee med kjøttsmak er saltinnholdet. Dette produktet inneholder litt mer natrium og får derfor et poeng mindre. For øvrig inneholder begeret lite energi, protein, karbohydrater og fett. Trekk for tilsettingsstoffene i krydderposen.

Innhold (nudler): hvetemel, palmeolje, potetstivelse, modifisert potetstivelse, salt, soyaolje, melbehandlingsmiddel (E452, E500, E501), farge (betakaroten).

Sukker, salt, smaksforsterkere og palmeolje i krydderposen? Salt, sukker, palmeolje, smaksforsterkere

Vekt, g: 65

Næringsinnhold pr pose/beger:

Energi: 1140 kJ (270 kcal)

Protein: 5 g

Karbohydrater: 40 g

hvorav sukkerarter: i.o.

Fett: 10 g

hvorav mettet fett: i.o.

Kostfiber: i.o.

Natrium: 1,4 g

Denne saken ble første gang publisert 24/03 2011, og sist oppdatert 23/06 2017.

Les også