Test av middagsnudler

Santa Maria Wok Noodles durum wheat & egg (ready to wok)

Proteinrikt valg.

TEST: DinKost har testet 20 middagsnudler.
TEST: DinKost har testet 20 middagsnudler. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Santa Maria Wok Noodles durum wheat & egg (ready to wok)

Eggnudlene får full pott på høyt proteininnhold og fettinnhold. Produktet skårer nest lavest på energi og karbohydrater, og middels på natriuminnhold. Likevel kommer disse godt ut poengmessig.

Innhold (nudler):

Mel (hvete 70%, durumhvete 30%), egg (15%), salt (1,5%)

Vekt: 250 g

Næringsinnhold pr. 100 g

Energi: 1550 kJ (370 kcal)

Protein: 13 g

Karbohydrater: 72 g

hvorav sukkerarter: i.o.

Fett: 3 g

hvorav mettet fett: i.o.

Kostfiber: i.o. g

Natrium: 0,6 g

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen