Slankeapp

Kaloriteller Yazio

Terningkast 3.

Publisert Oppdatert

Kaloritabell med ernæringsinformasjon for tusenvis av matvarer. Du kan også skanne strekkoder på matvarer for raskt å få opp kaloriinnhold. Du kan registrere over 200 ulike former for mosjon og daglige aktiviteter, og se hvor mange kalorier du har forbrent.

Kan brukes på mobil og nettbrett, iOS 8.0/Android 4.0 og nyere.

Ernæringsfysiologen:

+ Enkelt og tydelig regnestykke over mat og mosjon.

÷ Skanne-funksjonen fungerer ikke i vår test.

÷ Du må være veldig spesifikk i søkeordene. Søker du på «brød», får du ikke opp «grovbrød». Og hvor grovt er egentlig grovbrødet? Det står det ikke noe om.

÷ Stor base over matvarer, men altfor mange som ikke passer det norske kostholdet.

÷ Kontrollsjekk av kaloriinnhold mot Helsedirektoratets og Mattilsynets matvaretabell viser mange avvik.

Personlig trener:

+ Lang liste med «gjøremål» og sports- og treningsaktiviteter. Bra at man kan søke opp raskt. Til og med passiv sex er med!

+ Fin grafikk og enkel å bruke. Visuelt god med bilder og luft.

+ Vil man oppgradere appen og betale litt mer, så er det mulighet til å registrere cm-mål på ulike deler av kroppen og til og med fett- og muskelmasse, dersom du vet det. Også blodtrykk kan legges inn.

÷ Jeg får ikke vite om alder og vekt har noe å si for kaloriforbrenningen som er listet opp. En person på 80 kilo vil forbrenne mer i løpet av en rask gåtur på 5 km, enn en person på 70 kilo.

÷ Svært lavt kolorimål for meg som skal ned noen kilo, og det kommer ikke frem om dette er det daglige kalorimålet når trening er trukket fra, eller kun for inntak av mat isolert.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning