Test av posesupper

Knorr gulasjsuppe med paprika, oksekjøtt og løk

Terningkast 3.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Næringsinnhold per porsjon ferdig suppe, 2,5 dl:

Antall porsj.: 2

Energi, kcal: 100

Fett, g: 2,5

Mettet fett, g: 1

Karbohydrater, g: 18

Sukkerarter, g: 6

Protein, g: 5

Kostfiber, g: 2,5

Salt, g: 2,5

Palmeolje: Ja

Ingredienser: Grønnsaker (poteter, løk 12%, rød paprika 7%) hvetemel, tomatpure, sukker, jodsalt, palmefett, aroma, gjærekstrakt, oksekjøtt 3%, salt, stivelse, hvitløk, krydder og urter, kaliumklorid, løksaftkonsentrat, solsikkeolje, sitronsaftpulver.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning