slanking og kosthold

Våre beste slanketips

Hva skal man gjøre, og hva skal man ikke gjøre når man vil gå ned i vekt? Og kan man gå ned i vekt uten å gå på diett? Disse 25 sakene kan gi deg noen svar.

SITTER GODT: Mange opplever at det er vanskelig å gå ned i vekt, og at rådene de får i media er selvmotsigende og vanskelige å få grep om. Det viktigste er å finne den metoden som fungerer for deg, om det så er mer trening, omlegging av kostholdet, eller begge deler.
SITTER GODT: Mange opplever at det er vanskelig å gå ned i vekt, og at rådene de får i media er selvmotsigende og vanskelige å få grep om. Det viktigste er å finne den metoden som fungerer for deg, om det så er mer trening, omlegging av kostholdet, eller begge deler. Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Publisert Oppdatert

Er det mulig å gå ned i vekt uten å gå på slankekur? Eller er mediene bare fulle av slankemyter?

Share

Vanskelig å navigere

Hva som er en diett og hva som ikke er det, er ofte et definisjonsspørsmål. Legger du om kostholdet, er ikke det en diett, men en endring i livsstilen din.

Består din normale diett av matvarer som gjør deg stor, kan det være lurt å legge om kostholdet. Eller endre tidspunktet for når du spiser.

Det finnes mat som er definert som sunn, men som inneholder skjulte mengder med sukker. For eksempel er det mye sukker i frukt, noe som kan føre til at du beholder, eller får, en skjult sukkeravhengighet.

På den annen side kan mat du tror er usunn, vise seg å ha gode egenskaper.

Det er vanskelig å navigere i jungelen av tips og råd når det kommer til vekt og kosthold. Det kan ha noe med at vi alle er forskjellige - også på innsiden. Denne artikkelsamlingen kan imidlertid hjelpe deg å finne ut hva som fungerer for akkurat deg.

Les mer:

Mat du tror er sunt

Tipsene som redder rumpa di

Derfor trøstespiser kvinner

Slik unngår du vinterkiloene

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning