Fysioterapeut på nett

Ny fysioterapeut på Doktor Online

- Ingen spørsmål vil være umulige å svare på, sier vår nye fysioterapeut

NY EKSPERT: Erik Øiangen er vår nye fysioterapeut på Doktor Online.
NY EKSPERT: Erik Øiangen er vår nye fysioterapeut på Doktor Online. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto/Montasje
Publisert Oppdatert
LANG ERFARING: Fysioterapeut Erik Øiangen har jobbet som fysioterapeut i mange år, og kan hjelpe med de fleste spørsmål.
LANG ERFARING: Fysioterapeut Erik Øiangen har jobbet som fysioterapeut i mange år, og kan hjelpe med de fleste spørsmål. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto

Redaksjonen i Doktor Online har gleden av å presentere fysioterapeut Erik Øiangen som den foreløpig fjortende eksperten på Doktor Online.

Øiangen har lang erfaring som fysioterapeut, og kan svare på spørsmål om en rekke problemstillinger knyttet til kroppen.

Lang erfaring med reumatisme

Øiangen har de siste 15 årene jobbet som fagansvarlig hos Klinikk for Alle avdeling Storo. Hans spesialområde er i tillegg til generell fysioterapi også idrettsfysioterapi, og han er også utdannet mensendieck-fysioterapeut.

Øiangen har blant annet jobbet på Betanien Hospital i Skien - et spesialsykehus innen reumatologi, Oslo Sanitetsforenings reumatismesykehus/Rikshospitalet, Martina Hansens Hospital i Bærum og med krigsskadde på Ullevål sykehus. Han har også vært studentveileder og instruktør på Diakonhjemmets sykehus, samt undervist på fysioterapiutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Idrettsskader

Øiangen har vært aktiv på toppidrettsnivå i mange år, og det var hans interesse for sport som førte ham til yrket som fysioterapeut.

- Jeg er veldig interessert i triangelet mennesker-idrett-skader. Skader er en del av idretten, og jeg ville lære å hjelpe idrettsutøvere å komme tilbake etter skader, forteller Øiangen.

- Fysioterapi er viktig i så mange sammenhenger, både ved skader, men også forebyggende, sier Øiangen.

Gode, faglige råd

Øiangen mener han kan bidra med gode, faglige råd som skal hjelpe brukerne av Doktor Online til å ta det riktige valget for veien videre.

- Kanskje kan jeg fortelle brukeren at han kan hjelpe seg selv ved å gjøre det "på denne eller denne" måten, eller jeg kan vurdere besøk hos fastlege eller kiropraktor.

- Ingen spørsmål vil være umulige å svare på. Jeg kan kanskje ikke svare på alt selv, men jeg skal bidra til at brukeren får hjelp til å søke rett hjelp. Brukerne skal få tilbake en hjelp som skal bidra til å løse det promlemet de har, sier fysioterapeuten.

13 eksperter som svarer deg

Erik Øiangen svarer i forum for fysioterapi på Doktor Online. I tillegg til fysioterapeut Erik, finnes tretten andre eksperter på Doktor Online.

Du kan få hjelp av psykiater, sexolog, allmennlege, spesialist i mikrobiologi, barnelege, plastikkirurg, erneæringsfysiolog, allmennlege med kompetanse på alternativ medisin, uroterapeut, tannlege, advokat, hudlege og gynekolog. Spørsmål og svar publiseres i forumet til Doktor Online, og du er selvfølgelig helt anonym.

Det koster 149 kroner å få svar fra en av våre eksperter. Still spørsmål til Øiangen og les mer om Eksperttjenesten her.

Andre har spurt ekspertene våre om:

- For snart to måneder siden begynte det å svi i penis

- Svangerskapskløe ni måneder etter fødsel?

- Jeg har store smerter i forbindelse med menstruasjon

- Jeg har i flere år hatt sopp og eksem under brystene mine

- Har hun rett til å ta bilen bare fordi den er registrert på henne?

- Jeg har et barnebarn på fem som aldri har vært tørr om natten

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning