Forum Doktor Online

Fikk du med deg disse debattene?

Uføretrygd, sex og psykiatri er stikkord.

FORUM: Noen ting er det lettere å spørre om i et forum enn i den virkelige verden.
FORUM: Noen ting er det lettere å spørre om i et forum enn i den virkelige verden. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Colourbox.com
Publisert Oppdatert

Her er noen av debattene som har vakt størst engasjement i forumet på Doktor Online den siste tiden: 

 

Uføretrygd

Påvirker formuen uføretrygden?

"Jeg har allerede uføretrygd. Men det jeg lurer på er om NAV kan komme til å sette ned/fjerne den fordi jeg har for mye formue? har mellom 200 og 500 tusen.. eller har formuen bare betydning ved bostøtte?"

Se hva de andre brukerne har svart her.

 

Sex og samliv

Noen ting er det lettere å spørre om i et forum enn i den virkelige verden.

En frustrert mann skriver blant annet:

"Min etterhvert store frustrasjon er at sex for min kone kun er samleie. (...)  Synes det er utrolig trist å ha nøkkelen til godtebutikken, men det eneste jeg får smake er kokesjokolade hver eneste gang. Misforstå meg rett, jeg liker å ha samleie, både kjappiser og langsomme, men er det for mye forlangt å forsøke å utvide repertoaret litt?"

Les det lange innlegget og svarene her.

Det er ikke bare han som er frustrert på kona og sexlivet.

"Min kone ødelegger forholdet. (...) Nå, 8 år senere er vi der at vi svært sjelden har sex, og vi har kjedelig sex når det skjer. Hun tar absolutt 0 initiativ til kos og nærhet og om jeg ikke tar initiativ så kan det går flere dager mellom hvert kyss. Å få høre at hun elsker meg, eller gi meg noen sånne typer komplementer er bare å glemme... (...) Hun sier jeg er syk som vil ha sex hele tiden"

Mannen får ulike tilbakemeldinger. Les hele innlegget og svarene han får her.

 

Har hun gått i en typisk samboerfelle?

"Samboer eier leilighet, vi deler alle utgifter, inkl. husleie og lånet på leil, på to. Jeg har ikke mulighet å kjøpe meg inn nå. Vi deler også matutgifter på to selvsagt. Jeg måtte jo uansett betalt for å bo et annet sted. Men noen mener at jeg ikke skulle betalt så mye siden jeg ikke er eier den? Hva er vanlig?"

Blir hun lurt? Les rådene her.

"Tenner på å kle meg ut som katt"

"Jeg tenner veldig på å kle meg ut som katt, ha poter, værhår, pels hale og katteører. Er dette veldig uvanlig,eller er det flere som liker å kle seg ut i senga? Takk og pris har kjæresten min samme type fetish"

Flere som deler kattefetisjen med denne brukeren? Les svarene hun får her.

Hvordan avslutte på grunn av for liten penis?

Ja, hvordan løser man dette dilemmaet? Ikke alle leserne har forståelse for problemstillingen. Les mer her.

 

 

Umulig seksåring

FRUSTRERT: Ikke alle menn er fornøyde med sexlivet sitt, og i forumet på Doktor Online kan de få tips og råd helt anonymt.
FRUSTRERT: Ikke alle menn er fornøyde med sexlivet sitt, og i forumet på Doktor Online kan de få tips og råd helt anonymt. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO: Colourbox.com

En mamma forteller at "Gutten min har forandret seg de siste ukene. Han har plutselig blitt vanskelig å gjøre lekser med. Nå er det tårer og jeg er en dust og dumming og mange andre ting.; -) Dette er vel bare en fase som vi må gjennom?"

Det er flere som har liknende erfaringer. Har du tips og råd?

 

Problemer på jobben

Psykopat, eller bare spesiell?

"Min mann og kollegaen har et firma sammen, som var hans kollegas firma utgangspunktet og han eier størsteparten av det. Nå lurer vi på om han er psykopat og om vi skal trekke oss ut fra både firma og vennskap." Les det lange innlegget her.

En annen bruker jobber i butikk og kommer med et hjertesukk.

"Hvordan få andre kolleger til å ikke komme for sent? (...) "Det er så utrolig irritererende, og jeg mener det er respektløst", skriver hun.

Hun får mange gode råd. De finner du her.

 

 

Psykiatri

Psykiatri er et stadig populært tema på Doktor Online, mye takket være vår psykiater Nils Håvard Dahl, som svarer gratis på spørsmål fra brukerne. Han har lagt ut en artikkel om fem myter om angst.

"Terapi alene har ikke hjulpet meg med angsten min. Jeg har blitt bedre på mange andre områder, men angsten ble jeg ikke kvitt før jeg begynte med medisiner, noe som for meg er et bevis på at det er noe biologisk og ikke rent psykisk.", skriver en bruker i en kommentar til innlegget.

Les hele tråden her.

Hva er meningen med livet uten mening?

"Hva er meningen med livet for de personene som ikke klarer å finne en eneste aktivitet/hendelse/hvasomhelst som gir noe som helst glede. Er meningen med livet for disse bare at tiden frem til døden skal gå fortest mulig?" spør en bruker.

"Jeg kan ikke huske å ha vært glad en eneste gang", skriver h*n i et oppfølgingsinnlegg.

Har du innspill som kan hjelpe vedkommende? Les alle innleggene her.

"Skal jeg la kameraten min ta livet sitt?", spør en annen.

"Han har satt en form for tidsfrist på seg til å bli bra, og hvis han ikke er helt bra innen denne tid, så har han metode klar osv. (...) Men hva skal jeg gjøre? Sitter omtrent med fingeren på tastaturet klar til å varsle hans fastlege. Men er det riktig av meg? Han ønsker ikke selv å oppsøke lege."

Hva synes du mannen bør gjøre? Les hele innlegget og kommentarene her.

 

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning