Craft Be Active Comfort - trøye

Svak fukttransport, god komfort.

Publisert Oppdatert

Svært behagelig plagg som sitter mykt på kroppen og gir god bevegelighet, uten merkbare sømmer. Dessverre er fukttransporten ikke optimal. Derfor fungerer trøya best på rolige økter.

Komfort under trening

Svært behagelig plagg som sitter mykt på kroppen og gir god bevegelighet, uten merkbare sømmer. Trøyen passer ned mot en 2-3 minusgrader med en mellomtykk jakke utenpå. Virker litt stor i størrelsen. Holder fint varmen på rolige turer, mindre god komfort på hardøkt hvor fukttransport gikk ut over komfort. Superen er den kaldeste i testen, men dette kan også komme av at den blir fuktig.

Fukttransport

Den tekniske testen av fukttransport gir Craft-trøya dobbelt så mye restfuktighet som de beste i testen - det stemmer godt overens med opplevd fukttransport: "I starten på løpeturen hvor jeg testa superen syntes jeg at den var noe kald i starten og deretter ble den klammere og klammere utover i økta. Når jeg kom inn igjen virket det til å være en "væskefilm" på innsiden av trøya og utenpå virket den nesten tørr!", bemerker en av våre testere. Det er negative kommentarer fra alle mht. fukttransport: "På harde økter hvor svetteproduksjon er forholdsvis høy, ble craft overdelen mindre behagelig. Den litt løse følelsen i passform bidrog med en våt/klistre følelse på ryggen. Ble også merkbar kald på rygg og rundt armer hvor svetteproduksjonen var høy. Ikke mye, men merkbar svettelukt under og etter første løpeøkt." "Det føltes ut som jeg fikk et «lag» svette på huden etter første økt. Det ble derfor litt kaldt og føltes ubehagelig. Andre gang jeg brukte den føltes den litt bedre (etter vask) men fortsatt klarte den ikke å transportere fuktigheten bort. På den rolige turen virket den bra, men på hardøkten ble det kaldt under nedjogging. Når jeg tok den av virket den litt våt på innsiden, men tørr på utsiden."

Spesifikasjoner

Produsent Craft / New Wave Norway AS
Pris 349
Materiale 70% Polyester, 30% Polyamid

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning