Colgate Pro Clinical C250

Enkel børste med OK pusseresultat.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Liten og lett å holde

- Vibrasjon som kiler

- Lager litt vel mye lyd

- Ikke optimal i plakkfjerningstesten

Tennene opplevdes renere enn ved manuell pussing. Plakktabletten viste likevel en dårligere plakkfjerning inntil tannkjøttet.

Dette var det litt vanskelig å få fjernet, selv etter innfarging med plakktablett. Dette kan skyldes de spisse, lange børstehårene i ytterkant av børsten.

Denne tannbørsten stakk litt i tannkjøttet under pussingen. Men etter andre runde med pussing, for å få med mer plakk inntil tannkjøttet, opplevde jeg bare så vidt litt ømhet. Det gikk fort over.

Kilder mot leppene

Tannbørsten er veldig liten, nett og lett å holde i. Overflaten er glatt og matt, bortsett fra den lille av/på-knappen i gummi. Vibrasjonen kiler litt mot leppen under pussing, men dette er nok en vanesak.

Tannbørsten avgir ikke spesielt mye støy, men lager en del lyd for å være så liten.

Designmessig er tannbørsten helt ok, ganske nøytral. Den lades ved at du plasserer den oppå en liten ladesokkel.

Det følger med at slags nett lite hylster som tres over tannbørsten, og gjør det enkelt å ta den med på reise. Den tar veldig liten plass og er lett i vekt. 

Spesifikasjoner

Produsent Colgate
Pris 199
Forhandler Elkjøp, Lefdal

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning