BikeTec 1W LED

Grei og rimelig hverdagslykt med utskiftbare batterier, men ikke sterk nok når det er virkelig mørkt.

Publisert Oppdatert

Kort sagt:

+ Rimelig

+ God synlighet, også fra sidene

- Klart svakest

BikeTec-lykta er den rimeligste i testen. Den er lagd av plast og leveres med en god festebrakett som monteres på styret uten bruk av verktøy. Braketten bør monteres der tykkelsen på styret er jevn. Innlegg for å tilpasse braketten til styrets dimensjon følger med. Vinkelen forover kan enkelt justeres.

Bruksanvisningen er enkle tegninger med engelsk tekst. Testerne synes ikke det er vanskelig å montere braketten eller å sette batterier i lykta, men når lykta er skrudd opp for å sette i nye i batterier, blir det noen deler som må settes riktig sammen igjen for at lykta skal fungere.

Den rimeligste lykta har det svakeste lyset. Strålen er ganske konsentrert, med de fordeler og ulemper det har: Det gir en viss sikt der strålen treffer, men det er mørkt utenfor. Med friske batterier gir den god synlighet prisen tatt i betraktning. Lykta har god synlighet fra sidene, fordi glasset er trukket godt bakover på sidene.

BikeTec-lykta er best egnet for dem som sykler av og til og ikke trenger det dyreste og beste, og som sjelden sykler når det er virkelig mørkt. Dessuten er den ei grei reservelykt også for durkdrevne helårssyklister.

Totalinntrykk

Best egnet for dem som sykler av og til og ikke trenger det dyreste og beste, og som sjelden sykler når det er virkelig mørkt. Grei reservelykt for andre. Noe svakere totalinntrykk enn Asaklitt-lykten på samme prisnivå.

Holdbarhet

Laget av plast, leveres med en god festebrakett. Tålte teknisk test.

Opplevelse av lys

Svakeste lyset i testen. Ganske konsentrert stråle gir en viss sikt der strålen treffer, men det er mørkt utenfor. Relativt god synlighet med friske batterier, også fra sidene.

Brukervennlighet

Ikke like brukervennlig som USB-ladbar lykt. Enkel bruksanvisning. Ikke vanskelig å montere braketten eller å sette batterier i lykta. Vinkelen forover kan enkelt justeres.

Spesifikasjoner

Produsent G-sport
Pris 299
Batterier Fire ikke ladbare AAA-batterier (følger med)
Oppgitt batterilevetid med full styrke 10 timer
Funksjoner Fullt lys, dimmet lys og blink
Forhandlere: G-sport

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen