Asics Gel-Fuji Setsu

Stabiliteten er det beste med denne skoa.

HARD PÅ HÆLEN:  Ascics Gel-Fuji Setsu. FOTO: Erik Hannemann
HARD PÅ HÆLEN: Ascics Gel-Fuji Setsu. FOTO: Erik Hannemann
Publisert Oppdatert

En steinhard hælkappe bidro til å ødelegge for tre av fire testere av denne skoen, med gnagsår og andre plager som resultat:

- Denne har jeg ikke kunnet bruke mye fordi jeg får vondt øverst, bak på hælen, der skoen griper meg som en vond, hard klo, sier Maren Haugeto. 

Asics Gel-Fuji Setsu byr på stabilitet og demping, og helt greit grep, men den kjennes tung på foten sammenlignet med de andre skoene i testen.

Løpsfølelse

Føles tung og stiv. Sitter bra på foten, men den harde hælkappen gir gnagsår på lengre turer. Et pluss for tryggheten skoen gir på is. - Pluss for bra støtdemping, men jeg torde ikke å slippe meg nedover de bratteste bakkene med denne, sier Veslemøy Hausken om Asics-skoene.

Grep

Med rolig løping gir skoene godt nok grep, men flere av testerne fikk likevel trøbbel på glatta.

Passform og komfort

- En panservogn på foten, sier Geir Vågen om Ascics-modellen. Og panelet er samstemt i at dette er i overkant "mye sko". Den sitter godt på foten, men en svært stiv hælkappe gir gnagsår og andre plager for tre av våre testere. Litt "slapp" og bred foring rundt ankelen gjør at snøen lett fester seg her. Skoen føles solid, men blir for tung. Det er tungt nok å løpe i snøen fra før.

Spesifikasjoner

Produsent Asics Norge AS
Pris 1500
Materiale Ventilerende overdel med Goretex membran
Vekt 408 (46)

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning