Stortest: Isbrodder

Nordic grip Walking

Nordic grip Walking er en allsidig hverdagsbrodd.

Pluss ikon
HVERDAGSBRODD: Nordic grip Walking er en allsidig hverdagsbrodd.
HVERDAGSBRODD: Nordic grip Walking er en allsidig hverdagsbrodd. Foto: Arne T. Hamarsland
Sist oppdatert

FAKTA: Nordic grip Walking

Nordic Grip
www.nordicgrip.com
ris: kr 119,-
Vekt per par (L): ca. 150 gram
Størrelser: M (35–37), L (41–45)

Karkater: 7 av 10

Allsidig hverdagsbrodd i sort 2,5 mm tykk elastisk gummi (termoplastisk elastomer). Foran sitter det 6 brodder i en sirkel og bak sitter 4 brodder i en firkant. Mellom broddene er sålen kraftig og godt mønstret. Friksjonsmønster opp mot skosålen, sålen sitter stabilt på foten uten å forskyve seg.

Middels feste på is

Går greit å ta på med hansker, så vidt med votter. Justering av broddene på støvelen er vanskelig med hansker/votter. Brodder under hæl sitter plant og fint og vrir seg ikke selv ved belastning f.eks. i unnabakke. Middels feste på is, hard snø og motbakke.

Kjenner pigggene i myke sko

Flere pigger og bedre ruglemønster på sålen enn Normark, litt bedre grep på alle underlag. Med myk støvelsåle kjennes broddene gjennom sålen på hardt underlag. Middels til godt grep på flat stein/svaberg der alle piggene får kontakt. På rund stein blir det få fester og sålen glir lett. Middels feste på stein/svaberg. Brodden klemmer ikke på støvelen, behagelig å ha på støvler med myk overdel. Størrelse står trykt på broddene. Kunne vært navn og modellbetegnelse på brodden.

Denne saken ble første gang publisert 11/01 2019, og sist oppdatert 16/01 2019.

Les også