Vognguide

Grethe Rønningen: Brio duo

Grethe Rønningen (42), redigerer og mamma til Pernille (snart 2).

ROMSLIG: Grethe setter stor pris på at det er så god plass i vogna Brio duo. På bildet er Brio Happy Sport, Brio Happy Heritage bagvogn og Brio happy heritage sport.
ROMSLIG: Grethe setter stor pris på at det er så god plass i vogna Brio duo. På bildet er Brio Happy Sport, Brio Happy Heritage bagvogn og Brio happy heritage sport. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert
Skulle jeg valgt noe annerledes, må det være håndtak som kan klikkes ned på buss og bane.

Vi kjøpte en duovogn før datteren vår ble født på en streng januardag i 2009. Vi måtte ha en vogn som tålte mye snø, brøytekanter og slapseføre, og som hadde god plass til en varm pose og ullfell. Vi kjøpte en Brio duovogn som hadde god bagplass. Sort farge av praktiske årsaker.

Del

Skulle ha god plass

Siden vi bodde i en loftsleilighet uten heis og fordi vi måtte parkere vognen i et skjul i bakgården, måtte vi ha en vogn hvor det var enkelt å klikke bagen av og på og slå sammen understellet. Hjulene måtte være store for å klare snø og drittvær, og Pernille skulle ha god plass gjennom en lang vinter. Vi kjøpte sportsdel samtidig, i lysegrått - noe jeg angrer litt på nå. Det er en upraktisk farge.

Må ta av hjulene

Men vognen er fin, og selene fungerer veldig bra når man venner seg til dem. Hadde vi hatt en liten bil, måtte vi nok valgt en annen vogn som hadde tatt mindre plass. Skal vognen inn i et lite bagasjerom, må vi ta av hjulene. Det hendte vi måtte sette bagen i forsetet. Det ble bedre når sportsvogndelen kom på plass.

Litt stor og lang

Skulle jeg valgt noe annerledes, må det være håndtak som kan klikkes ned på buss og bane. Vognen er litt stor og lang når det blir trange kår på byturer. Vi har kjøpt en trille vi har benyttet om sommeren og på reiser.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning