Vognguide

Solveig Brekke Weltzien: Simo kombi

Solveig Brekke Weltzien (38), redigerer og mamma til Hanna (8), Silja (5) og Mads og Peter (18 måneder).

HOLDER LENGE: Solveig sverger til Simo kombi. Simo duo er også et alternativ for de som vil ha ekstra god plass i liggedelen.
HOLDER LENGE: Solveig sverger til Simo kombi. Simo duo er også et alternativ for de som vil ha ekstra god plass i liggedelen. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert
Vognen ble byttet ut da Silja var om lag 2 år, og endte som kassebil.

Da vi ventet vårt første barn, kjøpte vi en velbrukt Simo kombivogn av en venninne. Hun hadde brukt den til begge barna sine i til sammen fire år. Vogna var super. Bagen var stor og romslig, og Hanna kunne ligge i den til hun var minst 8 måneder.

Del

Romslig, stødig og slitesterk

Kusinen, som ble fraktet rundt i en flunkende ny Teutonia, sprengte bagen sin rundt 5-måneders alder. Simovognen var stødig og slitsterk. Og best av alt - det var en romslig kurv under vogna der alle handleposene fikk plass.

Endte opp med samme vogn

Da nestemann ble født, vurderte vi å kjøpe ny vogn siden den gamle hadde falmet og ikke var så "hipp" lenger, men vi endte likevel opp med samme vogn. Vognen ble byttet ut da Silja var om lag 2 år, og endte som kassebil. Da byttet vi til en enkel sportsvogn som også har fungert kjempefint. Rimelig, men slitesterk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning