Vognguide

Tone Amundsen Nyvold: Simo duo og Stokke Explorer

Tone Amundsen Nyvold (41), redaksjonssjef og mamma til Erlend (17) og Jonas (14).

TREND OG TRADISJON: Tone var svært fornøyd med den solide Simo-vogna si. Skulle hun fått flere barn, synes hun det ville vært gøy å teste en kul trendvogn.
TREND OG TRADISJON: Tone var svært fornøyd med den solide Simo-vogna si. Skulle hun fått flere barn, synes hun det ville vært gøy å teste en kul trendvogn. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert
Et pluss var også at den hadde et stort lastebrett som tålte mange liter melk på vei hjem fra butikken.

Da jeg fikk min første sønn i -93, var jeg student og overlykkelig over å få arve et digert flaggskip av en Simo-vogn av min svigermor. Den var i lysegrå skai, hadde store hjul og en stor dypbag, som ga god plass til en stor skinnpose.

Del

Stort lastebrett

På den tiden var det også lov å bruke vognen med nett over som sikring i bil, og jeg syntes det var bra at bagen på vogna var så solid. Et pluss var også at den hadde et stort lastebrett som tålte mange liter melk på vei hjem fra butikken. Men den var litt tungvint å ta med seg i bil.

Stilig byvogn

I dag hadde jeg nok gått for en lettere variant, men som allikevel er sporty og god og trille. Hadde jeg kunnet velge flere varianter, synes jeg denne fra Stokke Explorer med saueskinn og muffeholder, er en stilig byvogn.

Men siden jeg bor på landet hadde jeg nok endt opp med med en duo-kombi fra Simo igjen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen