Vognguide

Knut Bjørheim: One Tree Hill Mountain Buggy Urban Jungle double

Knut Bjørheim (40), redaksjonssjef og pappa til Bo (snart 2).

PLASS TIL TO: Knut vil gjerne ha en søskenvogn som ikke tar for stor plass. Urban Jungle finnes også som ettbarnsvogn.
PLASS TIL TO: Knut vil gjerne ha en søskenvogn som ikke tar for stor plass. Urban Jungle finnes også som ettbarnsvogn. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert
Dersom One Tree Hill Mountain Buggy Urban Jungle double skulle by på tilsvarende irritasjonsmomenter, legger vi oss rett og slett ned og skriker til noen tar oss opp.

Barn nummer to er rett rundt hjørnet, og vi har nylig gått til anskaffelse av søskenvogn. Etter å ha forsket på ulike fortausmonstre en stund, sto valget mellom Trends For Kids (TFK) og One Tree Hill (OTH).

Del

Viktig med separate kalesjer

Det viktigste var at vogna ikke skulle være for bred eller tung, at den har store, svingbare framhjul og separate kalesjer.

Det siste fordi Bo skrek som i ytterste havsnød hvis han ikke fikk følge med på gatebelysningen fra vognbagen. Vi frykter at nestemann kan være like oppfarende, og hva da hvis Bo vil sove og de har felles kalesje?

Vil ha plass til bagasje

At vi til slutt gikk for OTHen, skyldes visse detaljer ved singelvogna til TFK, som vi ikke har vært så tilfredse med:

Vi vil ha mer plass til bagasje under vogna, og vi vil ikke ha et nesehjul som må pusses med lommetørkle ved den minste smussdannelse.

Legger seg ned og skriker

Dersom One Tree Hill Mountain Buggy Urban Jungle double skulle by på tilsvarende irritasjonsmomenter, legger vi oss rett og slett ned og skriker til noen tar oss opp.

Har du erfaring med denne vogna eller andre søskenvogner? Gi oss gjerne tips i barnevogndebatten på BarniMagen.

PS: Vogna finnes også som ettbarnsvogn.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning