Trendvogner er blitt et eget begrep i barnevognverden. De kjennetegnes ved at har moderne design og gjerne brukes og markedsføres av kjendisforeldre rundt om i verden.

Unik bagasjeplass

I morgen lanseres den nye barnevognen fra trendmerket Bugaboo. Den heter Bogaboo Donkey.

I likhet med et esel skal den kunne frakte både mennesker og bagasje på en smart måte. Barnevognen kommer på det norske på markedet i mars neste år.

Tidligere har modellen Bugaboo Cameleon gjort det skarpt i en av våre tester av barnevogner.

"Ingen vogn er i mine øyne verdt så mye som rundt 10.000 kroner," kommenterer en innsender i Barnevogndebatten.

Kombinert mono- og tvillingvogn

Barnevogner skal være praktiske, og det er strenge krav til både funksjonalitet og sikkerhet på dagens marked. Dagens foreldregenerasjon er nøye når de skal velge barnevogn.

Den store nyheten med Bugaboo Donkey er, ifølge produseneten, at dette er verdens første barnevogn der foreldre både kan ha en bagvogn, sittevogn, tvillingvogn og handlevogn i ett og samme produkt.

Tre klikk er nok

Med tre klikk skal denne vognen kunne gjøres om fra en vanlig ettbarnsvogn til tvillingvogn og tilbake til ettbarnsvogn igjen, eventuelt med dypbag.

- Ideen var å lage en vogn som er passer både for første og andre barn, eventuelt for tvillinger, heter det i pressemeldingen.

Seks ulike farger

Det medfølger en bag til å ha varer i dersom du kun triller ett barn.

Barnevognen skal komme med trekk i seks ulike farger og understell i to farger. Hvilke farger du vil kunne velge mellom, er ennå ikke klart.

Les mer i Vognguiden

Les hele saken

Marit Vebenstad, digitaljournalist

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!