Vognguide

Julie Gjørven: Emmaljunga Edge Duo Combi

Julie Gjørven (37) , journalist og mamma til Mathias (14), Filip (10), Olivia ( 4,5) og Georg (1).

TÅLER MYE: Julie vil helst ha en vogn med god plass som tåler mye og er stabil og lett å trille på norsk vinterføre.
TÅLER MYE: Julie vil helst ha en vogn med god plass som tåler mye og er stabil og lett å trille på norsk vinterføre. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert
Det viktigste var at den skulle ha plass til en baby oppi, og at den fikk plass i bagasjerommet på vår oransje Lada.

- Da førstemann ble født kjøpte vi en brukt Brio dypvogn. Vi hadde knapt sett en barnevogn før, og syntes den var fin og tenkte veldig lite på funksjoner og stil. Dette var jo før barnevogner ble til stilikoner. Det viktigste var at den skulle ha plass til en baby oppi, og at den fikk plass i bagasjerommet på vår oransje Lada.

Del

Fem etasjer

- Den holdt en stund og var solid. Men veldig veldig tung. Jeg måtte løfte av hele liggedelen hver gang han sov, og det var utrolig slitsomt å bære opp fem etasjer. Derfor bestemte jeg meg for at neste vogn skulle ha en litt lettere bærebag. Barn nummer to fikk derfor akkurat det, i en Fisher dypvogn. Bagen var lettere, men vogna var av ganske dårlig kvalitet, og mye gikk i stykker hele tiden.

Kan bruke dypvognen lenge

- Barn nummer tre og fire har hatt den vognen jeg definitivt ville kjøpt igjen. En Emmaljunga Edge Duo Combi. Den er stor og romslig for babyen å ligge i, og du kan bruke dypvognen lenge selv om babyen vokser. Dessuten er vognen veldig stabil og lett å trille. Selv i tung snø og slaps går det greit å trille den.

God plass under

- Dette er også en vogn som er genial når du har flere barn. Det er god plass under den til et utall av barnehage- og skolesekker i tillegg til handleposer. Og det er et viktig poeng. For selv om man bestemmer seg for å bare handle stort med bil, ender man alltid opp med noen plastikkposer likevel. Sportsvogndelen er også fin, romslig og høy.

Arvegods

- Vogna som våre to yngste barn har brukt er også arvegods. Den har blitt brukt av fire barn til sammen uten å gå i stykker. Det sier mye om kvaliteten. Jeg skal ærlig innrømme at jeg til tider har skult lett misunnelig bort på mer trendy og moderne trehjulinger i nabolaget. De ser garantert kulere ut enn min falmete gamle vogn. Men av dem jeg kjenner med slike vogner, har jeg skjønt at de går fortere i stykker, og at den som triller dem banner litt mer når brøytekantene er høye. Og så er jeg litt sånn at jeg tenker at fire hjul er bedre enn tre.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen