Svar & vinn

Vinn smart barnevogn til en verdi av kr 12 500

Delta i vår undersøkelse, og du er med i trekningen av en nyutviklet og lekker barnevogn fra 4moms.

SVAR & VINN: Delta i vår undersøkelse, og du er med i trekningen av den nyutviklete barnevognen Origami fra 4moms. Du kan for eksempel lade mobilen din mens du går på tur! Verdi på premien er kr 12 500.
SVAR & VINN: Delta i vår undersøkelse, og du er med i trekningen av den nyutviklete barnevognen Origami fra 4moms. Du kan for eksempel lade mobilen din mens du går på tur! Verdi på premien er kr 12 500. Foto: FOTO: Produsenten
Publisert Oppdatert

Hjelp oss å gjøre Foreldre & Barn enda bedre!

Delta i vår undersøkelse innen 27. september, og du er med i trekningen av en barnevogn med veske og mobillader fra 4moms. Samlet verdi er kr 12 500.

Klikk her for å delta i undersøkelsen!

Lad mobilen på tur

Origami fra 4moms er en nyutviklet barnevogn med en rekke finesser. Den slår seg automatisk opp eller ned med et enkelt tastetrykk, og en generator i bakhjulene lader vognen mens du går.

Ved å koble mobilen til vognen, kan du også lade telefonen mens du triller! Et panel viser bl.a. temperatur, hvor langt du har gått og hvor fort du går, og kjørelys gjør deg godt synlig på veien. Du finner mer informasjon om vognen på servicesystemer.no.

Les også

To menn tester hvordan det er å føde.

Siri la seg under kniven for å få tilbake kroppen etter fødselen.

Quiz: Hvor jålete er matpakka di?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning