Tony Hawk's Pro Skater 5

Særdeles skuffende og billig opplevelse.

Publisert Oppdatert

Mange av oss foreldre har gode minner fra Tony Hawk-spillene som kom på 90-tallet. Skateboardserien gjorde oss alle til spektakulære rullebrettstjerner - og spesielt det andre spillet i serien briljerte med fantastiske triks og briljant nivådesign.

Dessverre har Tony Hawk Pro Skater 5 fint lite å gjøre med 90-talls-klassikerne.

Kort fortalt: dette er skateboardspill på lavbudsjett. Et kynisk forsøk på å tjene raske penger på en lisens mange har gode minner fra.

I utgangspunktet ser spillet helt greit. Vi står på et rullebrett og kan hoppe og gjøre triks, men allerede fra første fraspark merker man at dette spillet er satt sammen i hui og hast.

Spillkontrollen er upresis og knappeoppsettet føles unaturlig. Kameravinkelen gjør det vanskelig å se hva man er på vei mot.

Animasjoner og hopp mangler den naturlige flyten som Tony Hawk-spillene hadde før, eller som den konkurrerende Skate-serien har hatt i nyere tid.

Sub-standard

Spillet har få baner, og grafikk som er under enhver standard for dagens spillkonsoller. Men kanskje verst av alt er spillet stappet med feil der grafikken kollapser og spillsystemene henger etter.

Dette kunne blitt et vitalt og essensielt spill ettersom det er mange år siden det forrige gang kom et skateboard-spill. I stedet er dette en særdeles skuffende og billig opplevelse som garantert vil skuffe de som er så uheldig å få dette i julegave.

Spesifikasjoner

Produsent Activision
Pris 333
Format Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360
Alder 7+

Konklusjon

Styr unna!

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning