Test av ulltrøyer til barn

Joha: Joha long sleeves

Testens taper har dårlig slitestyrke og krymper fort.

JOHA: Joha-trøyen krymper mest, men de har selv testet trøyen i samme laboratorium i ettertid og fått et annet resultat.
JOHA: Joha-trøyen krymper mest, men de har selv testet trøyen i samme laboratorium i ettertid og fått et annet resultat. Foto: Foto: Joha.
Publisert Oppdatert

Glatt og elastisk ullkvalitet, fem prosent polyamid. Polyamid er brukt for å binde yttersiden sammen med innsiden. Ecolabel og Woolmark-merket. Finnes i flere ulike farger. Kan tørkes i tørketrommel.

Størrelse: 60-120 cm

Karakter krymping/dimensjon: 3

Karakter slitestyrke: 2

Karakter varmeisolasjon: 5

Karakter nupping: 3

Karakter rakning: 5

KOMMENTAR FRA PRODUSENTEN: - Textil & Läderlaboratoriet har testet ulltrøyen vår på nytt, og testen viste denne gangen et annet resultat. Krympeverdien er på 4.5 og ikke 7.5 som i den første testen. 4.5 prosent er i overenstemmelse med våre egne, interne tester. Det må derfor ha skjedd en feil ved den første testen. Våre ullartikler produseres under Eco-label. Dette betyr at det ikke brukes skadelige kjemikalier til å formstabilisere og forberede ullens krympeegenskaper. Eco-label tillater at et plagg krymper opp mot åtte prosent etter vask og tørketromling. Den har styrke og lang levetid, sier Michael Frølund Johansen, administrerende direktør i Joha AS.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning