Test av tomatsuppe

Knorr Gourmet tomatsuppe med makaroni

Positivt at det er mer pasta og tomat enn stivelse.

TEST AV TOMATSUPPE: Knorr Gourmet tomatsuppe med makaroni
TEST AV TOMATSUPPE: Knorr Gourmet tomatsuppe med makaroni Foto: Tore Fjeld
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Inneholder blant annet: 34 % pasta, 23 % tomater, stivelse, salt, sukker, vegetabilsk fett, 3,5 % grønnsaker

Tilberedes med vann og lettmelk

Vekt: 87 g - gir cirka 0,75 liter suppe

Næringsinnhold pr. 100 g (1 dl suppe)

Energi: 208 kJ/ 48 kcal

Protein: 1,8 g

Karbohydrater: 8,0 g

Hvorav sukker: 3,6 g

Fett: 1,0 g

Hvorav mettet fett: 0,6 g

Fiber: 0,6 g

Salt: 0,9 g

Natrium: 0,38 g

Med tanke på at denne suppen inneholder pasta, er energiinnholdet litt lavt. Positivt at det er mer pasta og tomat enn stivelse. Tilberedes med melk. Litt høyt saltinnhold. Litt mye sukker i denne suppen, og vanskelig å vite hvor det kommer fra. Lavt fettinnhold, men vet ikke hva som er fettkilden.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen