Test av lettvinte varmretter

Toro Rett i koppen pasta meksikansk tomat

Relativt høyt sukkerinnhold, men fritt for palmeolje.

TEST: Rett i koppen meksikansk tomat
TEST: Rett i koppen meksikansk tomat Foto: Foto: Tore Fjeld
Sist oppdatert

Vekt: 69 g - gir cirka 290 g (en porsjon)

Inneholder: Pasta 58 % (durumhvete), modifisert potetstivelse, maltodekstrin, tomat (6 %), fløte, solsikkeolje, mais, salt, løk, gjærekstrakt, paprika, sukker, crème fraîche, glukosesirup, rapsolje, modifisert maisstivelse, melk, fargestoff (paprikaekstrakt, apokarotenal), hvitløk, persille, krydder.

Næringsinnhold pr. 100 g tilberedt:

Energi: 92 kcal/391 kJ

Protein: 2,4 g

Karbohydrater: 16,7 g

Herav sukker: 2,3 g

Fett: 1,7 g

Herav mettet fett: 0,4 g

Kostfiber: 0,5 g

Natrium: 0,3 g

Næringsinnhold pr porsjon ferdig tilberedt: (290 g)

Energi: 268 kcal/1133 kJ

Protein: 7,1 g

Karbohydrater: 48,3 g

Herav sukker: 6,8 g

Fett: 4,8 g

Herav mettet fett: 1,3 g

Kostfiber: 1,5 g

Salt pr porsjon: 2,2 g

Vurdering: Pastabasert rett i koppen-produkt. Rett i koppen meksikansk tomat har et relativt høyt innhold av sukkerarter, men er fri for palmeolje.

Les også:

En leverpostei får terningkast 6

Test av barnebrød

Her er det sunneste knekkebrødet

Test av barnepotetgull

Denne saken ble første gang publisert 11/03 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også