Test av lettvinte varmretter
Toro Rett i koppen pasta meksikansk tomat
Relativt høyt sukkerinnhold, men fritt for palmeolje.
Vekt: 69 g - gir cirka 290 g (en porsjon)
Inneholder: Pasta 58 % (durumhvete), modifisert potetstivelse, maltodekstrin, tomat (6 %), fløte, solsikkeolje, mais, salt, løk, gjærekstrakt, paprika, sukker, crème fraîche, glukosesirup, rapsolje, modifisert maisstivelse, melk, fargestoff (paprikaekstrakt, apokarotenal), hvitløk, persille, krydder.
Næringsinnhold pr. 100 g tilberedt:
Energi: 92 kcal/391 kJ
Protein: 2,4 g
Karbohydrater: 16,7 g
Herav sukker: 2,3 g
Fett: 1,7 g
Herav mettet fett: 0,4 g
Kostfiber: 0,5 g
Natrium: 0,3 g
Næringsinnhold pr porsjon ferdig tilberedt: (290 g)
Energi: 268 kcal/1133 kJ
Protein: 7,1 g
Karbohydrater: 48,3 g
Herav sukker: 6,8 g
Fett: 4,8 g
Herav mettet fett: 1,3 g
Kostfiber: 1,5 g
Salt pr porsjon: 2,2 g
Vurdering: Pastabasert rett i koppen-produkt. Rett i koppen meksikansk tomat har et relativt høyt innhold av sukkerarter, men er fri for palmeolje.
Les også:
En leverpostei får terningkast 6
Her er det sunneste knekkebrødet
Denne saken ble første gang publisert 11/03 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.