Test av knekkebrød

Wasa – Kanel

Dette knekkebrødet tilsvarer kjeks.

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Kanel.
TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Kanel. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto
Publisert Oppdatert

Kort sagt:

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 30,- hos Meny

330 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1650 kJ/ 400 kcal

Proteiner: 10 g

Karbohydrater: 70 g (hvorav sukker 15 g)

Fett: 7 g (hvorav mettede fettsyrer 3 g)

Kostfiber: 6 g

Natrium: 0,4 g

Ingredienser:

Hvetemel (80 %), sukker, vegetabilsk fett, gjær, kanel (2,5 %), emulgator (mono- og diglyserid av fettsyrer), salt.

Begrunnelse:

Testens taper! Dessertknekkebrød med hvitt hvetemel, sukker og trolig palmeolje. Dette knekkebrødet tilsvarer kjeks og bør kun serveres en sjelden gang iblant.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning