Test av knekkebrød

Wasa – Multigrain

Bra med kostfiber. Et godt valg!

TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Multigrain.
TEST AV KNEKKEBRØD: Wasa - Multigrain. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto
Sist oppdatert

Hvilken side av knekkebrødet skal opp?

Knekkebrød splitter folket. Her er resultatene av en undersøkelse Visendi gjorde for klikk.no i 2009:

* 4 av 10 legger pålegg på den flate siden

* 5 av 10 legger det på den hullete siden

* 1 av 10 spiser ikke knekkebrød

Les hele den knasende gode saken

Priseksempel: 18,- hos ICA

275 g

Næringsinnhold per 100 g:

Energi: 1450 kJ/350 kcal

Proteiner: 12 g

Karbohydrater: 61 g (hvorav sukker 0,5 g)

Fett: 3 g (hvorav mettede fettsyrer 0,5 g)

Kostfiber: 15 g

Natrium: 0,5 g

Ingredienser:

Fullkornrugmel (69 g*), surdeig av rug (13 g*), havregryn (9,8 g*), fullkornhvetemel (5,8 g*), fullkornhavremel (5,8 g*), fullkornbyggmel (5,8 g *), gjær, kornmaltekstrakt, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), salt. 109 g fullkorningredienser har blitt brukt for å bake 100 g produkt. * i g før 100 g produkt.

Begrunnelse:

Grovt knekkebrød med fullkorn av rug, hvete, havre og bygg. Bra med kostfiber. Et godt valg!

Denne saken ble første gang publisert 03/01 2013, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også