Test av vinterdresser

Årets vinterdress kjøper du på Coop

For 699 kroner får du den beste vinterdressen vi har testet i år.

LITT AV ET VARP: Ikke bare er vinterdressen Friends fra Coop best på det det meste, til en pris av kr 699 er den også blant de rimeligste.
LITT AV ET VARP: Ikke bare er vinterdressen Friends fra Coop best på det det meste, til en pris av kr 699 er den også blant de rimeligste. Foto: FOTO: Testfakta
Publisert Oppdatert
BLÅ ELLER ROSA: Testvinneren fås i både blå og rosa.
BLÅ ELLER ROSA: Testvinneren fås i både blå og rosa. Foto: FOTO: Testfakta

Modell: Friends. Fås også i rosa.

Beskrivelse: Str. 86-122. Tåler maskinvask 40 grader og tørketrommel/tørkeskap ved lav temperatur. Regulering nederst på beina. Avtagbar fotstrikk. Relativt mange reflekser.

Testfaktas resultater (skala fra 1 til 5):

Karakter vanntetthet: 5

Karakter slitestyrke: 4,5

Karakter rivestyrke: 3,7

Karakter pusteevne: 3,4

Karakter mykhet: 4,3

TOTALKARAKTER: 4,54

Coops kommentar:

- Coop har som mål å ligge på topp tre i forbrukertester. Vi skal konkurrere med de kjente merkevarene på høy kvalitet, selv om Coops dresser koster mye mindre. Vinterdressene forbedres kontinuerlig: De testes i anerkjente laboratorier og av testfamilier som gir tilbakemeldinger etter endt sesong. Vi analyserer testresultater og gjennomgår konstant produktene. Forbrukernes krav er i stadig endring, derfor må også testmetoder og testkriterier endres fra år til år. For oss gjelder det å være i forkant av disse kravene. Coop produserer i mange land, men den aktuelle vinterdressen er laget i Kina, med tekstiler fra Taiwan. Vi følger opp alle underleverandører og inngår ingen kompromisser, sier Charlotte Østergaard, kategoriplanlegger i Coop.

Les også:

Se hvilken vinterdress som vant i fjor

2010: Didriksons til topps

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning