Test av termos

Invite

Variable resultater i testen.

MIDDELS: Invite er fin og rød, men svikter i deler av testen.
MIDDELS: Invite er fin og rød, men svikter i deler av testen. Foto: FOTO: Petter Berg, HM Foto
Publisert Oppdatert

Termosen Invite, i fin rød metallic-finish, er til forveksling lik Aanonsens av utseende. De to er også ganske like i kvalitet, med resultater som gir en litt svak firer i totalkarakter.

Taper endel varme, lekker lite

Invite tapte veldig mye varme for noen av testerne. Snittkarakter: 3,8.

"Virker billig. TESTENS DESIDERT DÅRLIGSTE på dette punktet. Termosen ble VELDIG varm på utsiden av termosen. Etter 1 time er temp på drikke det samme som TERMOS sin er etter 12 timer!!" skriver en av testerne.

Men andre fikk andre testresultater. I den redaksjonelle testen av varmetap fikk Invite resultater litt under snittet (3,5 i karakter). Invite tapte 7,9 grader etter en time, 17,9 etter tre timer, 31,7 etter åtte timer og 41,6 grader etter 12 timer.

Invite holdt helt tett for tre av familietesterne, også i den redaksjonelle testen. En av testerne erfarte imidlertid lekkasje både når termosen sto i ro og i den aktive testen.

"I drypptest kom det tydelig kondens i glasset, og i fall så begynte toppen å skru seg opp. Begynte også å lekke etter fall", melder en av testerne.

Snittkarakter på lekkasjetesten ble likevel 4,8, og er klart beste delresultat for Invite-termosen.

Vrien rengjøring

Som med flere av termosene, melder noen av testerne om vrien rengjøring. "Kronglete å komme til og rengjøre ordentlig. Lik Blafre på at den er vond å trykke ned. Toppen bærer preg av å være billig. Hardplast!!!"

Snitt på rengjøringstesten: 3,8.

Grei i bruk

En av brukerne melder om varme på utsiden, men stort sett er testerne greit fornøyd med brukervennligheten for barn:

"Termosen er lett å åpne, og den heller fint så det ikke er noe søling. Liten kopp som passer for barnehånd. Utmerker seg ikke hverken den ene eller andre veien hos oss."

Snittkarakter på brukervennlighet-testen: 3,6

Fikk bulker

I falltestene ble det bulker for fire av fem familietestere, og to av testerne gir en nådeløst terningskast 1 i denne delen av testen.

"Bulk i fall test, bulk på tur. Koppen gikk i stykker (plast løsnet fra metall)".

"Termosen i seg selv bra nok, men her løsnet metalldelen av koppen og falt av da vi skulle skru av koppen. Det blir for dårlig. Også bulk da den falt mot en stein."

Snittkarakter på slitasjetesten: 2,6.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning