Test av bæremeis

Phil&Teds Metro

Mye for pengene.

Sist oppdatert
Bæremeiser: Phil&Teds Metro
Bæremeiser: Phil&Teds Metro Foto: Foto: John Arne Tungen

Som navnet, Metro, tilsier er dette en meis er tiltenkt de som av og til ønsker å slippe barnevognen og som bruker bæremeisen på kortere turer. Likevel har Metro et godt bæresystem, generelt gode justeringsmuligheter for barn og voksen og godt med oppbevaringsplass. Den leveres med sol/regnskydd og en liten stellematte.

Firepunkts sikkerhetsreimer som enkelt justeres og festes og en godt utformet sitteplate som går godt opp i fremkant og gir bra stabilitet. Generelt gode justeringsmuligheter for barnet som er veldig enkle å bruke og gjør at meisen passer godt også til små barn.

Justerbar rygglengde på bæresystemet som er veldig enkelt å justere. Gode bærereimer, men noe spinkelt hoftebelte. Utfellbar bøyle som gjør at den står stødig på bakken. To høye, gode stikklommer til for eksempel flasker til barnet og to store rom i ryggen på meisen. To topphåndtak for enkel håndtering.

Vi fikk brudd i bøylen i fremspringet på sol/regnskyddet - skyldes nok at den har fått seg en knekk under lagring i den medfølgende pakkposen. Litt uheldig på et ellers meget godt produkt, men importør sier at dette ikke skal skje og om noen opplever dette så vil de bli erstattet.

Denne saken ble første gang publisert 05/06 2009, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også