Susanne Kaluza matboks

Praktisk matboks.

Publisert Oppdatert

Fin matboks som er praktisk i bruk - gummimaterialet byr på noen ulemper.

Praktisk løsning

En ganske stor matboks med inndeling i tre rom, og med en egen gaffel/skje i lokket. Størrelsen er logisk hvis du for eksempel vil ha med noen brødskiver, frukt og nøtter/musli. Siden matboksen er i et mykt gummimateriale, kan den også "krympes" når den ikke er i bruk, og tar minimalt med plass i skapet. Det at den er myk gjør også at den bør fraktes liggende, hvis ikke kan brødskivene bli most.

Praktisk bruk for barnet

For de minste barna kan lokket være litt vanskelig å få av og på. Dersom barnet er av typen som kaster rundt på sekken, passer denne matboksen heller ikke så godt, da det myke materialet kan gi etter. Men ellers er matboksen grei å bruke og den ligger veldig stødig på pulten mens barnet spiser.

Rengjøring

Enkel og rengjøre og tar liten plass i oppvaskmaskinen siden lokket kan tas helt av. En av testerne opplevde at lokket ble skjoldete og tok til seg farge av tomatsaus.

Matboksens holdbarhet

Bør stå i kjøleskap hvis du har med yoghurt. Brødskiver blir ikke tørre, men knekkebrød kan bli myke.

Spesifikasjoner

Produsent
Pris 69
Produktbeskrivelse

Konklusjon

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning