Stokke MyCarrier

Litt stiv og vanskelig å få på, men sitter godt.

Publisert Oppdatert

Stokke MyCarrier er en ergonomisk bæresele som gir deg muligheten til å bære både på mage og rygg. Selen kan brukes rett fra fødselen (minimum 3,5 kg) og opp til maksimalt 15 kg. Kan vaskes i maskin på 30 og 40 °C. 

I en stor bæreseletest utført av magasinet Tænk fra Forbrukerrådet i Danmark, kom det fram at Stokke MyCarrier inneholder skadelige kjemikalier som flammehemmere og nonylphenolethoxylater (NPE). 

Vi har ikke hatt anledning til å teste selene i denne testen for kjemiske stoffer, derfor påvirker ikke dette karakteren vår. Vi velger likevel å videreformidle denne informasjonen fra Tænks test til Klikks lesere.

Brukervennlighet - Emilie Raustøl

- Det er bra at man kan sette barnet på plass før man tar på selen og den avlaster godt på skuldrene. Det er fint med lommer til lange stroppender på hoftebeltet, men hoftebeltet gnager. Det er også dumt at selen er så tung i seg selv, og at det er tungvindt å bytte mellom mage- og ryggbæring. Denne har også mye klips, knapper og glidelåser og det er mye å holde styr på.

Komfort - Emilie Raustøl

- Når den først kommer på, er den komfortabel, med unntak av hoftebeltet som gnager. Selen er såpass stiv i seg selv at det blir lite press oppå skuldrene. Vekten av babyen blir dratt litt ut fra kroppen, så det blir tungt i lengden.

Ergonomi

- Denne selen burde hatt høyere benstilling, her er det vanskelig å finne stabilitet.

Brukervennlighet - Sten Are Edvardsen

- Denne selen er veldig anvendelig og kan brukes på tre måter. Den har mange muligheter i form av innstillinger og den har ekstrautstyr som lommer til verdisaker på hoftene og hette til å dra over barnets hode. Det er vanskelig å forstå og stille inn selen, noe på grunn av alle låsene og innstillingene, spesielt om man er alene! Men det er lett å få barnet inn i selen. Det tok lang tid å omjustere selen til å ha barnet på ryggen, men dette gjøres som regel bare én gang, når barnet er stort nok til å sitte bak. Greit å sette inn barnet på ryggen.

Komfort - Sten Are Edvardsen

- Sitter bra med barnet på ryggen, men litt ubehagelig på når barnet sitter foran – selene kan være noe harde.

Spesifikasjoner

Produsent Stokke
Pris 1399
Vekt 3,5kg - 15kg
Alder

Konklusjon

Testpanelet blir ikke helt enige om karakterene, men er enige om at selen er litt stiv og vanskelig å få på seg og at den sitter godt når den først er kommet på. Fysioterapeuten ønsker at selen hadde hatt høyere benstilling.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning