Flaut som forelder

- Se, han er rød på tissen!

Les den flaue historien og andre gullkorn fra barnemunn.

FLAUT: Når barnet peker på en annen manns kjønnsorgan og utbryter at han må hete Rudolf?
FLAUT: Når barnet peker på en annen manns kjønnsorgan og utbryter at han må hete Rudolf? Foto: Foto: heyitsy0u på Flicker.com. Noen rettigheter reservert.
Publisert Oppdatert
VERDENS BESTE KARLSSON? Tidligere Trondheim-ordfører Marvin Wiseth.
VERDENS BESTE KARLSSON? Tidligere Trondheim-ordfører Marvin Wiseth. Foto: Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Det er kanskje noen øyeblikk du som forelder skulle ønske du var foruten. Som den gangen da poden pekte på en mann og sa at han var rar, eller da poden fikk en trang til å rope ut at «jeg må BÆSJE!».

Klikk.no etterlyste lesernes beste historier fra de øyeblikkene du helst ville krype ned i et hull i bakken, men som man ler hjertelig av i ettertid. Her er noen av de beste leserhistoriene:

«Karlsson på taket!»

- For noen år siden var jeg og minstemann i butikken, og plutselig roper guttungen: «Se der er Karlsson på taket!». I køen hysjet jeg, men han ga seg ikke så jeg måtte snu meg. Der sto Marvin Wiseth, sier «andresor» i Klikk Snakk.

Les også: Nettets pinligste familiebilder

Rudolf er rød på...

Så av det enda mer pinlige slaget:

- Da sønnen min var tre år, var vi på en av våre turer til den lokale svømmehallen. Inne i garderoben var det kun oss to og en voksen mann som nettopp var kommet ut av dusjen. Sønnen min tittet lenge på tissen hans og utbrøt: «Pappa, den mannen er rød på tissen. Han heter Rudolf!», skriver «insolvent».

Har du noen lignende flauser, eller kanskje til og med noen bedre? Del det med oss her!

Sulten på gammel skalk

SULTEN: Har barnet ditt bedt om en tørr brødskalk med valpeøyne og møkkete fjes?
SULTEN: Har barnet ditt bedt om en tørr brødskalk med valpeøyne og møkkete fjes? Foto: Foto: occhiovivo på Flicker.com. Noen rettigheter reservert.

Det trenger ikke være på kanten for at foreldre blir flaue over barna. Også fraser som lett kan misforstås fra andre, kan være riktig så flaut.

En mor hadde hentet sønnen i barnehagen, og skulle en liten tur innom butikken på vei hjem. Gutten var skitten i kinnene, hadde snørr i nesa og møkk under neglene etter en aktiv dag i barnehagen. Her er historien videre:

- Vi har en regel i butikken, og det er at han får aldri noe før vi har betalt. Vel fremme ved brødskjæreren, fant han ut at han var sulten, stakkar. Så han tar opp en gammel skalk fra bøtten ved siden av maskinen, kikker på meg med store valpeøyne og spør bønnfallende med høy stemme: «mamma, kan jeg være så snill å få en gammal skalk? Jeg er så sulten...»

- Folk kikket på meg, og jeg følte jeg aldri hadde gitt ungen mat! Hadde det vært et hull i bakken der, så..., sier «flau».

Les også: Disse rundstykkene redder kveldsmaten

Les flere foreldre-flauser her!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning