Skal bli flinkere til ALT!

Barnas nyttårsforsetter

For voksne dreier det gjerne om de store tingene som røykekutt og kosthold. For et barn er det å huske å lukke igjen sekken nok.

DE ENKLE TING: Halvor (f.v.), Marte, Nadia, Didrik og Ingeborg i klasse 3A på Løkeberg skole i Bærum konsentrerer seg om de enkle og praktiske tingene når de pønsker ut nyttårsforsetter.
DE ENKLE TING: Halvor (f.v.), Marte, Nadia, Didrik og Ingeborg i klasse 3A på Løkeberg skole i Bærum konsentrerer seg om de enkle og praktiske tingene når de pønsker ut nyttårsforsetter. Foto: Foto: Gry Catinka Wold
Publisert Oppdatert

Barna i klasse 3A på Løkeberg skole i Bærum er ikke i tvil om hva de skal bli flinkere på til neste år.

Nadia Grøv Majed (8 1/2)

- Jeg skal bli flinkere til å gi kaninen min vann, også må Mjautitz slanke seg, også er jeg flink til å lage middag.

NADIA (8 1/2)
NADIA (8 1/2) Foto: Foto: Gry Catinka Wold

Ingeborg Bjordal (8)

- Jeg skal bli flinkere til ikke å si svarene til Nadia og Ingvild på skolen. Nyttårforsett er sånn at hvis en er tjukk, så tenker de at til neste år skal jeg bli tynn. En jeg kjenner sluttet å røyke.

Didrik Johan Saxlund Baumann (8)

INGEBORG (8)
INGEBORG (8) Foto: Foto: Gry Catinka Wold

- Jeg skal bli flinkere til å lukke sekken min. Jeg har mistet votter. Og blyanter og lego. Jeg vet ikke hvorfor voksne har nyttårsforsetter.

Halvor Hilde Gunleiksrud (8)

- Jeg skal bli flinkere til alt! Og knyte skolissene mine så jeg ikke faller. Jeg tror de voksne har nyttårsforsetter fordi de vil bli lykkelige.

DIDRIK (8)
DIDRIK (8) Foto: Gry Catinka Wold

Marte Berg-Finnland (8)

- Nyttårsforsett? Er det en rakett? Eh, mitt nyttårsløfte er å bli flinkere til å gjøre rent hos kaninen min. Jeg pleier bare la det stå til broren min, også går jeg og leker med venninner i stedet. Jeg vet ikke hvorfor de voksne har sånne løfter.

HALVOR (8)
HALVOR (8) Foto: Gry Catinka Wold
MARTE (8)
MARTE (8) Foto: Foto: Gry Catinka Wold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning