NORGES BESTE KOKKEFAMILIE

Siste sjanse – premier for 50.000 kroner!

Har du det morsomt sammen med barn på kjøkkenet? Vinn kjøkkenprodukter for 50.000 kroner!

UNG MATGLEDE: Minst én av deltagerne i "Norges beste kokkefamilie" må være under 12 år.
UNG MATGLEDE: Minst én av deltagerne i "Norges beste kokkefamilie" må være under 12 år. Foto: FOTO: Colourbox.com
Publisert Oppdatert
FØRJULSGAVE: Flott lekekomfyr for barn.
FØRJULSGAVE: Flott lekekomfyr for barn. Foto: Produsentbilde

21. desember er siste frist for å delta i "Norges Beste Kokkefamilie", arrangert av Foreldre & Barn i samarbeid med Electrolux.

Vi ønsker å slå et slag for matglede blant barn. Oppmuntre familier til å ha det hyggelig sammen over grytene, og til å stimulere kreativiteten på flere måter: Å lage pølser kan for eksempel gjøres morsommere hvis man lager sin helt egen pølsebod på kjøkkenet!

Bidragene vi har mottatt så langt viser at norske familier lager mat med røtter fra hele kloden. Fra nepalsk kima til italiensk-inspirert kylling med hjemmelaget pesto og tradisjonelle norske fiskeboller i karrisaus.

Dette trenger ikke å være så veldig avansert. Men vis oss hvor gøy det kan være å jobbe sammen som et team! Send oss et bilde som viser denne gleden - samt oppskriften på familiens favorittmiddag - og still med minst ett barn under 12 år i lagoppstillingen.

Blant de påmeldte blir 4 familier plukket ut til å konkurrere mot hverandre under et morsomt familiearrangement i Oslo i slutten av januar 2012.

Vinneren mottar kjøkkenprodukter fra Electrolux' Premium-serie til en samlet verdi av 50 000 kroner: komfyr, koketopp, kjøleskap, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn.

Dessuten: De 10 første som sender inn bidrag til konkurransen får alle en høykvalitets lekeovn. Disse 10 deltakerne er også med i trekningen av en Electrolux Favola kaffemaskin, nylig kåret til vinner da TV 2 Hjelper Deg testet kapsel-baserte espressomaskiner.

Kokurranseregler:

  • Send inn et morsomt familiebilde under matlagingen, og fortell oss hva som er din families favorittmiddag. Merk bidraget "Lek med maten".
  • Familien som deltar må inkludere minst ett barn under 12 år. Eventuelle transportkostnader og overnattingsbehov i forbindelse med familiearrangementet vil bli dekket.
  • Send ditt bidrag til [email protected] senest 21. desember.
BEST I TEST: Vær med i trekningen av denne kapsel-baserte kaffemaskinen!
BEST I TEST: Vær med i trekningen av denne kapsel-baserte kaffemaskinen! Foto: Electrolux

Følg oss på Facebook - trykk på liker!

På jakt etter brukt barneutstyr? Sjekk Foreldre & Barn-Torget

Foreldre & Barns iPad-utgave er på over 140 sider og koster 49 kroner i Apples App Store.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning