Primanova

En babycall i enkleste laget.

NOVA: Primanova er en av tre i Nova-serien som er med i denne testen.
NOVA: Primanova er en av tre i Nova-serien som er med i denne testen.
Publisert Oppdatert

Primanova er en enkel babycall som greier seg brukbart på det aller viktgste, rekkevidde. Men produktet går ustabilt gjennom våre tester av lydkvalitet, batteritid, og interferens.

Enhetene er enkle, og litt store og tunge å dra med seg. Det mangler plussfunksjoner som temperaturmåling og nattlys, og kanaler må justeres manuelt.

Batteriene kan byttes

Det er positivt at du kan skifte ut batteriene med batteri fra butikk, hvis du glemmer lader. Likevel er dette en babycall ingen av våre testere synes er blant de bedre.

Primanova får totalscore 3,4 og dermed terningkast 3 vår test. Slik gjør produktet det i de ulike testkriteriene: 

Batterilevetid

Ujevne resultater, der en tester er fornøyd. "Klarer ikke en hel natt, og om den ligger ladet har den mistet all lading etter noen få dager", "Dårlig i forhold til forventningene", er andre tilbakemeldinger. Pluss for at man kan bruke oppladbare batterier i begge enhetene.

Spesielle egenskaper

Minus for at enheten er veldig stor å dra med seg. Virker svært enkel, ikke display (med temperaturmåling), ikke nattlys. Men selve babycallfunksjonaliteten virker bra.

Lydkvalitet

"Dårlig" og "plastikkaktig" lyd, "mye støy og utydelig lyd" er tilbakemeldinger fra to av testerne.

Interferens

Plukker opp lyd greit, men vanskelig å høre hva som skjer i de fleste tilfeller da lyden er for dårlig. Interferens med andre babycaller, spesielt fra samme merke selv ved et par meters avstand. Kobler også raskt ut igjen.

Rekkevidde

En tester opplever hyppige utfall av signalet, særlig ved høyeste oppgitte rekkevidde (450 meter), men også når det er hindringer utendørs. Generelt gode resultater innendørs.

Design og brukervennlighet

Kanskje i enkleste laget. Mangler mulighet til å justere følsomhet fra foreldreenhet. "Forståelig bruksanvisning, men ikke så mye som skal forklares". "Er produsert på et veldig billig vis, mangler de fleste normale "ekstra"funksjoner", melder en av brukerne i testpanelet.

Spesifikasjoner

Produsent Globe International AS
Pris 699

Konklusjon

Dårlig lyd og mye støy trekker ned. Primanova er en svært enkel babycall.

Vår karakter

Noen av produktene vi i Klikk.no tester kan ha to priser, Veil. pris og Beste pris. Beste pris er prisvarsling levert av Prisguide.no, en kommersiell partner av Klikk.no

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning