Slik holder du varmen:

Kle deg som et barn

Vi garanterer at du ikke fryser.

IKKE FRYS: Kle deg som et barn fra innerst til ytterst.
IKKE FRYS: Kle deg som et barn fra innerst til ytterst. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen HM Foto
Publisert Oppdatert

Er det ikke egentlig litt urettferdig? At det alltid er fokus på hvordan vi skal kle på barna for at de skal holde seg varme. Det er jo minst like kaldt for oss voksne som står mer eller mindre stille og ser på at barna leker.

Ingen kan vel si at en slik påkledning representerer det beste av vintermoten. Men det vil garantert gjøre at orker å være ute lenger og gjøre morsomme ting med barna dine.

Del

Lag på lag

ULL UNDER: Her har Tine (37) på seg ulltrøye kr 599, stilongs kr 499 og tynne ullsokker kr 99, alt fra Ulvang.
ULL UNDER: Her har Tine (37) på seg ulltrøye kr 599, stilongs kr 499 og tynne ullsokker kr 99, alt fra Ulvang. Foto: FOTO: Bjørn-Inge Karlsen ( HM foto)

Vi har fulgt samme prinsipp som vi bruker på barna våre. Ullundertøy innerst, så et lag med fleece før selveste vinterdressen kommer på til slutt. Selv om det finnes dunjakker med spesiell varmeteknologi , er det er grunn til at barn går i dress. Det er varmest og mest praktisk.

Tidligere i år har vi tetstet vinterdresser , vinterstøvler og ullundertøy til barn.

Tjukke votter, hals og en deilig, varm lue hører også med.

Har du morsomme tips til hvordan voksne kan holde varmen ute med barna, del dem gjerne i kommentarfeltet.

Elektriske støvler

På beina har vår voksenmodell først tatt på seg to par ullsokker: Tynne innerst og tjukke ytterst. Støvelene er varme i seg selv, men inneholder også oppladbare varmesåler som skal holde i tre timer.

FLEECE LAG: PÅ med fleecebuksa og fleecejakka. Dette er fra Helly Hansen. Veil. pris kr  599 for  jakke og kr 499  for bukse. Tykke ullsokker fra Ulvang kr 149.
FLEECE LAG: PÅ med fleecebuksa og fleecejakka. Dette er fra Helly Hansen. Veil. pris kr 599 for jakke og kr 499 for bukse. Tykke ullsokker fra Ulvang kr 149. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen/ HM-foto

Da er det bare å sette seg på akebrettet!

HARDT ARBEID: Å få på seg store støvler kan være krevende for både store og små. Bugathermo støvler fra Columbia har en veil. pris på kr 2999.
HARDT ARBEID: Å få på seg store støvler kan være krevende for både store og små. Bugathermo støvler fra Columbia har en veil. pris på kr 2999. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen/HM-foto
NOE FOR SMÅBARNSFORELDRE: Støvler med elektrisk oppvarming.
NOE FOR SMÅBARNSFORELDRE: Støvler med elektrisk oppvarming. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen/ HM Foto

ÅRETS JULEGAVE: Foreldre & Barn 3til7 - trygge og morsomme dataspill

FERDIG: HEr har Tine fått på seg lue fra Bergans, veil. pris kr 499, dress fra Felleskjøpet kr 599, votter fra Hestra kr 499.
FERDIG: HEr har Tine fått på seg lue fra Bergans, veil. pris kr 499, dress fra Felleskjøpet kr 599, votter fra Hestra kr 499. Foto: FOTO: Bjørn Inge Karlsen/ HM-foto

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning