Gravid og iPad

Alt om graviditet og fødsel på iPad

Vi guider deg under hele svangerskapet.

Publisert Oppdatert

Nå kan du lære masse om graviditet, fødsel og den første tiden etterpå på iPad. Redaksjonen i Foreldre & Barn har laget et spesialmagasin for nettbrett som er fylt med med nyttig og inspirerende innhold. Guiden har masser av spennende stoff for deg som er gravid, nesten som en bok - bare mye morsommere: Gjennom tekst, bilder, filmer og lyd får du svar på det de aller fleste lurer på når de får vite at de har barn i magen.

Årlig er det rundt 60 000 gravide i Norge.

Redaktør Tjodunn E. Dyrnes håper iPad-utgivelsen både vil opplyse og begeistre.

- Tapp og sveip deg gjennom graviditeten fra sofakroken, smiler redaktøren.

- Leserne skal kjenne seg igjen. Vi tar utgangspunkt i norsk virkelighet og følger for eksempel to forskjellige fødsler nært gjennom tekst og bilder. Selv om alle fødsler er unike, gir fødselsdokumentarene et godt innblikk i hva som skjer under fødsel - og kan være fin mental forberedelse for mange, sier Dyrnes.

- Hør intervjuer med jordmødre, se filmer hvor journalistene i Foreldre & Barn gir deg nyttige tips - eller lær deg å knyte bæresjal gjennom interaktive bildegallerier. Selvfølgelig er det også blitt plass til mye stoff om hvor kos det er å ha baby, understreker hun.

NY OPPLEVELSE: F&B Gravid er den første utgivelsen på norsk som veileder gravide på nettbrett gjennom tekst, bilder, filmer og lyd.
NY OPPLEVELSE: F&B Gravid er den første utgivelsen på norsk som veileder gravide på nettbrett gjennom tekst, bilder, filmer og lyd.

En rekke norske eksperter bidrar gjennom intervjuer og artikler i det omfattende brettmagasinet.

Del- Gravide har mange spørsmål. Derfor har vi for eksempel samlet de 20 vanligste og stilt dem til en erfaren jordmor. Vi har også gjennomført en stor spørreundersøkelse om sex under graviditet og etter fødsel. Vi vet at en del kvier seg for å ta opp dette temaet med partneren og lurer veldig på hva andre gjør. Vi har spurt og fått svar. Enkelte av funnene våre i undersøkelsen vil nok overraske, sier Tjodunn Dyrnes.

Foreldre & Barns iPad-utgave er på over 140 sider og koster 49 kroner i Apples App Store.

Følg oss på Facebook - trykk på liker!

På jakt etter brukt barneutstyr? Sjekk Foreldre & Barn-Torget

MYE STOFF: F&B Gravid har over 140 redaksjonelle sider om temaene gravide lurer på.
MYE STOFF: F&B Gravid har over 140 redaksjonelle sider om temaene gravide lurer på.

Les også:

Slik foregår et keisersnitt

5 retter gravide trygt kan spise

Slik lokker du babyen ut

20 gleder i svangerskapet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning