Uke for uke-podcast

Uke 38: Permisjon

Mari lover å lære av sine feil når babyen snart ankommer.

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
Sist oppdatert

Nå er fødselen så nært forestående at det begynner å bli vanskelig å få plass i en bil. Babyen kaster seg rundt og holder sin egen rockekonsert, der den sparker Mari i lungene og trykker på urinblæra med hodet.

Hodet har forresten festet seg, så nå er det bare å vente. Og mens man venter kan man tenke litt på hva man gjorde av lite gjennomtenkte ting under tidligere svangerskap.

Det er for eksempel ikke så lurt å hente storesøster i barnehagen noen dager etter man har født, når det resulterer i melkespreng midt på Carl Berners plass.

Eller å stresse for mye med alt man savner fra jobben.

Også er det vel strengt tatt på tide å pakke fødebagen nå.  Egentlig trenger man ikke så veldig mye, men det er én ting man bare ha.

Når alt er pakket er Mari klar for fødselen. Det spørs bare om babyen har tenkt å komme ut når den skal, da.

Hør denne ukas episode av 40 uker - en podcast om å være gravid, med redaktør Mari Midtstigen:

</p> <p> <a href="http://www.klikk.no/foreldre/gravid/article545445.ece">Les mer om uke 38 i vår uke-for-uke-kalender her</a> </p> <p>Hør alle episodene av <strong>40 uker - en podcast om å være gravid:</strong> </p> <p> <iframe height="450" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/playlists/122686156&amp;color=a4d2d7&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false" width="100%"/> </p> </div>

Denne saken ble første gang publisert 09/12 2015, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også