Gravide og kropp

Søker nakne gravide

Kjendiser med nakne gravide mager har prydet forsider på moteblader i tjue år. Nå kan det bli din tur. Magasinet GRAVID søker etter nakne gravidmodeller.

TREND: Nakne gravide kjendiser på forsiden er en trend som har kommet for å bli.
TREND: Nakne gravide kjendiser på forsiden er en trend som har kommet for å bli. Foto: FOTO: Istockphoto og faksimiler
Publisert Oppdatert
IKKE HELT AVKLEDD: Monica Belluci stiller opp for å protestere mot Italias strenge regler for kunstig befruktning. Det er  litt mer uvisst hva Brittney Spears ville med sin forside.
IKKE HELT AVKLEDD: Monica Belluci stiller opp for å protestere mot Italias strenge regler for kunstig befruktning. Det er litt mer uvisst hva Brittney Spears ville med sin forside. Foto: FOTO: Fakisimiler

Da Demi Moore poserte naken for amerikanske Vanity Fair i august 1991, startet hun en trend med nakne gravide kjendiser på forsiden av store motemagasiner.

Sist ut er Claudia Schiffer med barn nummer tre i den tyske juniutgaven av Vogue fotografert av moteikonet Karl Lagerfeld. Samme uke som forsiden ble offentliggjort, gikk Mrs Shiffer hen og fødte barnet som ga henne den flotte, runde magen.

Her har du lista over gravide kjendiser som har stilt opp i mote- og livsstilsmagasiner.

GRAVID trenger deg

Nå vil magasinet GRAVID gjøre det samme, og søker etter gravide i alle aldre og fasonger som er villig til å stille nakne på forsiden av GRAVID og inne i bladet.

Se svangerskapet i bilder.

- Flere undersøkelser magasinet GRAVID har gjort opp igjennom årene, viser entydig at kvinner er mer fornøyd med kroppen sin når de er gravide enn til vanlig. Nærmere 70 prosent har fått positive kommentarer på utseendet sitt under svangerskapet. Mindre enn 10 prosent har opplevd det motsatte, sier Tone Amundsen Nyvold, redaksjonssjef i magasinet GRAVID.

- Vi er opptatt av å vise et mangfold av flotte norske gravide kvinner. Bildene skal bli en hyllest til den gravide kvinnen, sier hun.

Du kan være langt eller kort på vei, men en forutsetning er at du kan stille i fotostudio i Oslo og at du kan tenke deg å bli fotografert uten klær.

Noe for deg?

Kunne du tenke deg å dokumentere din egen graviditet på denne måten, ta kontakt med journalist Julie Gjørven. Skriv noen ord om deg selv og hvor langt du er kommet i svangerskapet.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen