Podcast uke 23

Uke 23: Fødefjes

Når man blir litt oppblåst i ansiktet er det bare å ringe fødeavdelingen med én gang. Eller..?

GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
GRAVID-PODCAST: Hver uke gjennom hele svangerskapet setter redaktør Mari Midtstigen seg i bilen sammen med søsteren sin, Ingri. Hva de snakker om kan du høre her.
Sist oppdatert

Nå er Mari i uke 23, og hun har hørt at andre trimester er selve gulltrimesteret, det som er minst slitsomt.

Hun er glad i å trene, men akkurat nå er det ikke akkurat sånn at hun har lyst til å løpe maraton med det første. Men å gå tur, det kan hun gjøre.

Samtidig diskuterer hun og søsteren Ingri det å ha "fødefjes", det vil si at ansiktet blåser seg litt opp når fødselen nærmer seg. Mari har faktisk avslørt at en venninnes fødsel var rett rundt hjørnet kun ved å se på ansiktet hennes.

- Burde man ikke få komme inn på fødeavdelingen med en gang man har fått fødefjes, spøker de.

Nå er det overhodet ikke tvil om at Mari er gravid. Magen synes godt, og det begynner å bli vanskelig å finne klær som dekker magen ordentlig.

De tar også en prat om hvorvidt gravidbilder i svart-hvitt er en god idé og hvor fascinerende det er med 3D-bilder av babyen i magen.

Hør denne ukens episode av 40 uker - en podcast om å være gravid, med redaktør Mari Midtstigen.

</p> <p> <a href="http://www.klikk.no/foreldre/gravid/article545428.ece">Les mer om uke 23 i vår uke-for-uke-kalender.</a> </p> <p>Hør alle episodene av <strong>40 uker - en podcast om å være gravid </strong>her:</p> <p> <iframe height="450" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/playlists/122686156&amp;color=a4d2d7&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false" width="100%"/> </p> </div>

Denne saken ble første gang publisert 26/08 2015, og sist oppdatert 24/06 2017.

Les også