podcast om graviditet OG fødsel

Samantha Skogrand fikk gledessjokk av graviditet

- Jeg har aldri opplev en sånn glede før, sier Skogrand om den positive graviditetstesten. Nå deler hun og Jamina Blipp alt om graviditet og fødsel i ny podcast.

NY PODCAST: Samantha Skogrand (t.v) og Jamina Blipp (t.h) lager podcast om graviditet, fødsel og om tiden som nybakt mamma.
NY PODCAST: Samantha Skogrand (t.v) og Jamina Blipp (t.h) lager podcast om graviditet, fødsel og om tiden som nybakt mamma. Foto: Petter Berg.
Publisert Oppdatert

Det er i den første episoden av podcasten «Babyboom» at Samantha Skogrand forteller om sin egen reaksjon da hun fant ut at hun og Emil Helge Svendsen ventet sitt første barn.

- Jeg har jo blitt fridd til, men det var ikke det samme, forteller Skogrand, og avslører samtidig at det var en usedvanlig godt planlagt graviditet.

- Jeg fulgte kalenderen, hadde en app, hadde full kontroll på syklusen og var generelt helt klar, fortsetter programlederen.

Nyheten om at hun var gravid slapp hun kort tid etterpå til samboer Emil, som først reagerte med vantro på tross av den nøye planleggingen.

- Han ropte bare «HÆ?!» da jeg fortalte det ute på skogstur, ler Skogrand og fortsetter:

- Emil ble litt overrasket, men mest av alt glad. Dette var noe vi hadde ønsket oss. Jeg tror samtidig vi begge kjente på skrekkblandet fryd. Takknemlighet over at dette hadde skjedd oss, men også litt felles frykt for det ukjente.

Les også: Slik er den første tiden med baby

Babyboom

Sammen med Jamina Blipp, som er gift med programleder Stian Blipp, skal hun podcaste om alt fra graviditet til fødsel og tiden som nybakt mamma over ti episoder. Mens Skogrand har termin i januar 2018, skal Blipp etter planen bli mamma i november 2018 – etter en noe mindre planlagt graviditet enn podcastvenninnen.

- Det var veldig uplanlagt. Jeg var faktisk gravid i utdrikningslaget mitt uten å vite det, røper Blipp.

NB! «Babyboom» er laget i samarbeid med Egmont-eide Foreldre & Barn. Du kan lytte på hele første episode av podcasten «Babyboom» via app på mobilen din eller ved å trykke under.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning